Mar 16, 2010

Δημιουργική "Λογιστική"....

ή αλλιώς Συλλογή αποδείξεων με άποψη....

από την αρχή της χρονιάς μαζεύουμε μανιωδώς αποδείξεις αγορών και σε αυτο το χρονικό διάστημα ακούσαμε άπειρες συμβουλές για τον τροπο αποθήκευσης... Μαύρες σακούλες... ντοσιέ για να μη φθείρονται απο το φως... ειδικά αφιερώματα σε "εγκυρότατες" πρωϊνές εκπομπές που ο "λαός" παρακολουθεί με ορθανοικτα μάτια και... αυτιά :)))

Εγώ όμως έχω να σας δώσω μια άλλη λύση που διαθέτει το χιούμορ που απαιτείται για να αντιμετωπίσουμε το όλο θέμα με φαντασία... Ειναι οικονομική, προάγει την ανακύκλωση και επίσης θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφραστείτε.
Το κουτί αυτό το εχει φτιαξει η αδελφή μου η Κική, οποία τα τελευταια 2 χρόνια έχει "αφιερωθει" στην τεχνη :) ... ζωγραφική, αγιογραφία, κολάζ, κατασκευή πάνινης κούκλας και έπεται συνεχεια... Ελπίζω αδελφούλα να μην ασχοληθείς και με το κόσμημα ή το γούρι και σε χάσω απο πελάτισα... συγκρατήσου, αρκετά!!!

Να πω επίσης οτι η Κική φτιάχνει εξαιρετικά γλυκά του κουταλιού και λικέρ... λιμοντσέλο, καρυδάκι, ρόδι ... ναι σωστά το καταλάβατε, είναι χρυσοχέρα.

Τα υλικα λοιπόν για το κουτί είναι πολύ απλά

α. Ένα οποιοδήποτε κουτί απο σκληρό χαρτόνι, η Κική χρησιμοποίησε ενα κουτί απο παπούτσια. Σύντομα βέβαια θα χρειαστεί και αλλο γιατί όπως βλεπετε το εχει ήδη γεμίσει ( μεγάλη καταναλώτρια)

β. Κόλλα - γιατί δεν εχει μεινει σάλιο!!!

γ. Σελίδες απο εφημερίδα ή οποιοδήποτε έντυπο με περιεχόμενο που μπορει να εκφράσει τα συναισθήματα σας.

Η Κική διάλεξε να "παίξει" με τα οικονομικά. Εσείς μπορείτε να διαλέξετε εικόνες απο ο,τιδήποτε ονειρευεστε να αγοράσeτε και ελπίζετε η απόδειξη αγοράς του να μπεί στο κουτί... μπορείτε επίσης να κολλήσετε ωραιότατες υβριστικές εκφράσεις...:) ή τις επιστολές των τραπεζών για τις υπερχρεωμένες πιστωτικές σας κάρτες... τιμολόγια που δε σκοπευετε να πληρώσετε...κ.α. Εκφραστείτε ελεύθερα!

5 comments:

fel4u said...

xaxaxa Ι simple love it !!!
I wish I had time to make one for myself :)

xristiana xristodoulou said...

Πολύ ωραία ιδέα! Κι έτσι μπορεί κανείς να βγάλει όλη την κακία του για τον μπελά που μας βρήκε με αυτή την περίεργη... και ίσως ανούσια συλλογή...
Μου αρέσει! Μετά το πάσχα, θα πρέπει να στρωθώ και να φτιάξω ένα και για τις δικές μας αποδείξεις...
Και τα γούρια σου μου άρεσαν πολύ! (άσχετο, αλλά σήμερα τα είδα) Είναι πολύ όμορφα, με ζεστά χρώματα και σαφή μηνήματα - Εξαιρετικά!
ΥΓ. Αλήθεια πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου με mail; κοιτούσα στο προφίλ σου, αλλά δεν το έχει (ή δεν το βλέπω...)

TinaA said...

Τέλεια ιδέα και με χιούμορ!

Julie said...

Such nice work. Lovely designs. This is so fun to meet new artists. Please come visit me at my blog: laughinghorseart.blogspot.com.

creationsbyeve said...

ωραία ιδέα!χαχα